El teu correu electrònicjennifer@icoffee-tea.com

Truca ara+ 020-82557460

Inici>Sobre Nosaltres>Perfil de l'empresa

258964189060206156

     

     Fundat a 2014,Guangzhou Evoacas Intelligent Equipment Co., Ltd (acostumat a anomenar-se Macas) és una empresa privada d'alta tecnologia centrada en la R + D i la fabricació de màquines comercials de cafè recentment mòltes totalment automàtiques i que ofereix serveis de valor afegit rellevants. Des de la seva creació, l'empresa s'ha compromès amb el cafè comercial totalment automàtic acabat de mòlt i els seus negocis relacionats, portant sempre endavant l'objectiu corporatiu de "integritat, innovació i comunicació", prenent "tecnologia i servei" com a base del seu negoci, i la formació d'un sistema complet de servei únic d'instal·lació personalitzada, formació de posada en marxa i manteniment.

   Actualment, l'empresa ha guanyat honors: petita empresa gegant de Guangzhou d'innovació científica i tecnològica, empresa d'alta tecnologia de cultiu i emmagatzematge, petita i mitjana empresa científica i tecnològica i empresa d'alta tecnologia.

   en 2021, Macas va completar la fusió i l'adquisició amb Evoca, una marca de cafè comercial global amb gairebé 100 anys de lliurament de cafè d'alta qualitat a clients d'arreu del món. Aquesta empresa conjunta combinarà el ric coneixement, experiència i tecnologia d'ambdues empreses, amb el desig perpetu d'anar més enllà per al client comercial actual. El resultat serà una oferta de cafè superior per a les empreses que aspiren a oferir cafè de qualitat a la comoditat d'un prémer un botó. 


20211122101955fe1ad1