El teu correu electrònicjennifer@icoffee-tea.com

Truca ara+ 020-82557460

Inici>Notícies i bloc>Notícies d'empresa

Com entrenar el vostre personal per utilitzar una màquina de cafè comercial amb eficàcia

Temps: 2023-03-10 Accessos : 26


信 图片 _20230303105557

Invertir en una màquina de cafè comercial d'alta qualitat és un moviment intel·ligent per a qualsevol empresa que serveixi cafè. Tanmateix, és important recordar que la màquina només és tan bona com la persona que l'utilitza. Per això és crucial formar el vostre personal sobre com utilitzar la màquina de manera eficaç. En aquest bloc, parlarem d'alguns consells i trucs per formar el vostre personal per utilitzar una màquina de cafè comercial.


1.Comenceu amb els conceptes bàsics: abans d'endinsar-vos en els detalls de la vostra màquina de cafè, assegureu-vos que el vostre personal entén els conceptes bàsics del cafè. Ensenyeu-los els diferents tipus de cafè, els mètodes d'elaboració i la importància de la frescor.


2. Demostra la màquina: mostreu al vostre personal com utilitzar la màquina pas a pas. Això inclou com activar-lo, com carregar els grans, com ajustar la configuració de la mòlta i com fer diferents tipus de cafè.


3.Resalta la neteja: mantenir la teva màquina de cafè neta és crucial per mantenir el seu rendiment i allargar-ne la vida útil. Capaciteu el vostre personal sobre com netejar la màquina correctament i regularment.


4.La pràctica fa la perfecció: Animeu el vostre personal a practicar la preparació del cafè fins que se sentin segurs de les seves habilitats. Proporcioneu comentaris i crítiques constructives per ajudar-los a millorar.


5. Entrenar en servei al client: el vostre personal també ha de rebre formació en habilitats d'atenció al client. Això inclou saludar els clients, prendre comandes i servir cafè amb un somriure.


6.Ensenyeu sobre l'escuma de llet: si la vostra màquina de cafè té una funció d'escuma de llet, assegureu-vos que el vostre personal sàpiga utilitzar-la correctament. Això pot marcar una gran diferència en la qualitat dels vostres caputxins i lattes.


7.Ofereix proves de gust: fes que el teu personal faci prova de diferents cafès i tapes de cafè exprés perquè puguin entendre els perfils i les diferències de sabor.


8.Resolució de problemes: Ensenyeu al vostre personal a resoldre problemes habituals amb la màquina, com ara embussos o obstruccions de molinet.


9. Proporcioneu recursos: doneu accés al vostre personal a recursos com ara manuals o tutorials en línia per actualitzar les seves habilitats i coneixements.


10. Fomentar la retroalimentació: demaneu comentaris al vostre personal sobre la màquina de cafè i el procés de formació. Això us pot ajudar a identificar àrees de millora i assegurar-vos que tothom estigui a la mateixa pàgina.


Seguint aquests consells, podeu formar el vostre personal per utilitzar una màquina de cafè comercial de manera eficaç, donant lloc a un cafè deliciós i clients feliços.

信 图片 _20230213150117


GuangzhouEVOACAS Intelligent Equipment Co.

Correu electrònic: jennifer@icoffee-tea.com

website:https://www.icoffee-tea.com/

Tel: 86-020-82557460