Correu electrònicjennifer@icoffee-tea.com

Truca ara+ 020-82557460

Inici>Notícies i bloc>Notícies d'empresa

Com es converteixen els grans de cafè en una màquina expenedora de cafè en cafè a les mans dels clients?

Temps: 2023-04-14 Accessos : 45

信 图片 _20230303105557


Les màquines expenedores de cafè s'han convertit en un element bàsic a moltes oficines, centres comercials i espais públics, oferint cafè sota demanda als clients amb només prémer un botó. Però us heu preguntat mai com aquests grans de cafè a la màquina es converteixen en una tassa de cafè calent a les vostres mans? En aquesta entrada del blog, explorarem el procés de com els grans de cafè en una màquina expenedora de cafè es converteixen en cafè a les mans dels clients.

 

Pas 1: selecció de grans de cafè

El primer pas del procés és la selecció de grans de cafè d'alta qualitat. Aquests grans són acuradament obtinguts i torrats a la perfecció per torradors experts per garantir que tinguin el sabor i l'aroma perfectes.

 

Pas 2: triturar les mongetes

Un cop seleccionats els grans de cafè, es trituren en una pols fina amb un molinet de cafè. La màquina expenedora està equipada amb un molinet integrat que tritura els grans fins a la consistència desitjada. Com més fina és la mòlta, més fort és el cafè.

 

Pas 3: Preparació del cafè

El següent pas és preparar el cafè. La màquina expenedora té una unitat de preparació que escalfa l'aigua a la temperatura perfecta i la bombeja a través del cafè mòlt, produint una tassa de cafè fresca. A continuació, es distribueix el cafè en una tassa i se serveix al client.

 

Pas 4: afegir llet i sucre (opcional)

 

Els clients poden optar per afegir llet i sucre al seu cafè. Moltes màquines expenedores estan equipades amb dispensadors que proporcionen llet i sucre a demanda.

 

Pas 5: Gaudeix d'una tassa de cafè calent

L'últim pas és gaudir d'una tassa de cafè calent! Els clients poden prendre el seu cafè i gaudir-lo durant la marxa o assaborir-lo mentre es prenen una pausa a l'oficina o al centre comercial.

 

En conclusió, el procés de com els grans de cafè en una màquina expenedora de cafè es converteixen en cafè a les mans dels clients implica una selecció i torrat acurada dels grans de cafè, la mòlta dels grans en pols fina, l'elaboració del cafè amb una unitat de preparació i, finalment, afegint-hi llet i sucre (si es desitja). Amb l'ajuda de la tecnologia moderna, les màquines expenedores han facilitat que mai els clients gaudeixin d'una tassa de cafè calent mentre es mouen.

 

 

信 图片 _202210241005501

GuangzhouEVOACAS Intelligent Equipment Co.

Correu electrònic: jennifer@icoffee-tea.com

website:https://www.icoffee-tea.com/

Tel: 86-020-82557460


Categories populars